Urnik ordinacije

pon.  13:00  -  19:30
 tor.  13:00  -  19:30
 sre.  07:00  -  12:00
   12:30  -  16:00
 čet.  07:00  -  12:00
   12:30  -  16:00
 pet.  10:00  -  14:00
Kličite 01 4254378 !
 

Preventivni pregledi

Nudimo možnost preventivnih pregledov.

Za samoplačniški preventivni pregled se je potrebno predhodno naročiti. 

Login


Ste pozabili geslo?
Domov
Jaz in diabetes - Kako živeti z njim?

Pozdravljeni!

Moje ime je Karin Kanc Hanžel. Sem zdravnica, internistka - diabetologinja in mednarodno certificirana integrativna psihoterapevtka.

Želim pomagati ljudem s sladkorno boleznijo, ki se dnevno soočajo z dilemami, kako s to boleznijo kakovostno živeti in se veseliti življenja.
Sladkorna bolezen človeku ne da odmora, pač pa nenehno izziva in pogosto preseneti s hipo ali pa z nerazložljivo visoko glukozo v krvi.
Največ za svojo sladkorno bolezen lahko naredite prav sami in vesela bom, če me boste na vaši poti k dobremu počutju izbrali za svetovalko.


 
Ure odprtih vrat
Sladkolesarjenje

VREDNO JE, DA SI ZAPOMNITE NASLEDNJI DATUM IN URO !

  sobota, 23. 11. 2019, od 10. do 14. ure

Takrat boste pri nas izvedeli marsikaj o zdravi prehrani, vozili Sladkolo - napravo za učenje o delovanju ogljikovih hidratov (OH) v hrani in tudi o sladkorni bolezni, si izmerili krvni sladkor in se pogovorili z zdravnico in strokovnjakinjo za prehrano.
OBISK JE BREZPLAČEN!

Pokrovitelj aktivnosti je

 

Roche logo

Preberite več...
 
čuJEŠčnost™ - NAMENJENA PRAV VSEM LJUDEM !
čuJEŠčnost je radost v uživanju hrane, BREZ DIETE. Pomeni, da znam spremljati svoj notranji proces odzivanja na hrano z opazovanjem svojih občutkov, brez presojanja, obsojanja, krivde. čuJEŠčnost je modrost ki jo ima vsak že od rojstva, iz časov, ko sem vedel-a kaj, koliko in kdaj želim jesti in česa ne želim jesti.
čuJEŠčnost me je tako pritegnila, da sem se odločila podati na pot večletnega izobraževanja v ZDA, ki ga prav sedaj zaključujem.
čuJEŠčnost je namenjena vsem in vsakomur. Na intenzivni delavnici čuJEŠčnosti z lastno izkušnjo opazujemo različne vrste svoje lakote in skušamo razumeti svoje vedenjske vzorce povezane s hrano ter od kod izvirajo. Usmerjamo se na doživetje tukaj in zdaj, saj imamo vsi skupaj le sedanji trenutek, preteklosti ni več, prihodnosti še ni. čuJEŠčnost je kot znova najdeni dragoceni notranji kompas pri odkrivanju samega sebe v odnosu do hrane.
MARSIKDO SHUJŠA, ČEPRAV TO NI POGLAVITNI NAMEN čuJEŠčnosti.
Preberite več...
 
NOVO! Knjiga receptov

 Knjiga Dva mojstra v kuhinji Izdali smo knjigo receptov z avtorskimi fotografijami, ki se s svojimi jedilniki ravna po letnih časih in ponuja slovenske recepte z bolj zdravo, modernejšo noto.

Kako se loči od drugih kuharic? Recepti so enostavni, sestavine lahko dostopne, poleg vsakega recepta so natančni izračuni sestavin. V jedilnikih v enem dnevu zaužijete dovolj dragocenih gradnikov, ki jih telo potrebuje, obenem pa se ne preobremenite s kalorijami. Jejmo največ štiri obroke na dan in bodimo tudi kdaj lačni!

Prelistajte skrajšano verzijo knjige.

Cena je samo 20 € (prevzem le v ordinaciji v delovnem času) ali po povzetju (kjer se poštnina doda k osnovni ceni). Naročite jo lahko po telefonu 014254378 ali po elektronski pošti .

Preberite več...
 
INTEGRATIVNA PSIHOTERAPIJA

klicaj

 
Ker sem si želela veliko več vedeti o tem, kako ljudem pomagati tudi v psihični stiski, sem se odločila še za študij integrativne psihoterapije, ki ga sedaj zaključujem. Ljudem, ki se na svoji življenski poti srečujejo s psihičnimi težavami lahko pomagam z modernim psihoterapevtskim pristopom, ki temelji na osebnem pristopu.

Preberite več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 Naprej > Konec >>

Rezultati 1 - 6 od 8

Jeziki, ki jih govorimo

SlovenskoEnglishDeutschFrancais

Kaj znamo?

Ukvarjamo se z ljudmi, ki imajo:
  • diabetes tipa 1,
  • težave s hipoglikemijo (pogoste, nerazpoznavne, hude, strah pred hipoglikemijo...),
  • diabetes tipa 2,
  • težko vodljiv diabetes.
  • moteno toleranco za glukozo,
  • mejno bazalno glikemijo,
  • sekundarni diabetes (npr. po vnetju trebušne slinavke).

Pa tudi s tistimi, ki:

  • želijo shujšati,
  • jih skrbi, da so v rizični skupini za nastanek diabetesa (diabetes v družini, diabetes med nosečnostjo, prekomerna telesna teža,...),
  • ki želijo zdravo živeti in potrebujejo vzpodbudo.

DiaMind

 DiaMind

Sem soorganizatorka mednarodnega srečanja DiaMind (Diabetes & Mind), sedmi po vrsti je potekal 5. aprila 2018.

Kdo je trenutno tu?

© 2024 Karin Kanc Hanzel