Urnik ordinacije

pon.  13:00  -  19:30
 tor.  13:00  -  19:00
 sre.  07:00  -  12:00
   12:30  -  15:30
 čet.  07:00  -  12:00
   12:30  -  15:30
 pet.  10:00  -  14:00
Kličite 01 4254378 !
 

Preventivni pregledi

Nudimo možnost preventivnih pregledov.

Za samoplačniški preventivni pregled se je potrebno predhodno naročiti. 

Login


Ste pozabili geslo?
Domov
Jaz in diabetes - Kako živeti z njim?

Pozdravljeni!

Moje ime je Karin Kanc Hanžel. Sem zdravnica, internistka - diabetologinja in mednarodno certificirana integrativna psihoterapevtka.

Želim pomagati ljudem s sladkorno boleznijo, ki se dnevno soočajo z dilemami, kako s to boleznijo kakovostno živeti in se veseliti življenja.
Sladkorna bolezen človeku ne da odmora, pač pa nenehno izziva in pogosto preseneti s hipo ali pa z nerazložljivo visoko glukozo v krvi.
Največ za svojo sladkorno bolezen lahko naredite prav sami in vesela bom, če me boste na vaši poti k dobremu počutju izbrali za svetovalko.


 
Ure odprtih vrat
Sladkolesarjenje

Vabimo vas v ordinacijo jazindiabetes!

Spet je leto naokoli in počastili bomo mesec sladkorne bolezni z zelo posebnim in dogodkom: v soboto 11.11.2017 bomo od 10h do 14h odprli naša vrata in povabili vse mimoidoče na brezplačno meritev krvnega sladkorja, na vožnjo s Sladkolesom in na pogovor z našim diabetološkim timom jazindiabetes. Vprašali boste lahko vse, kar ste si kdajkoli želeli vedeti o sladkorni bolezni in o zdravem načinu življenja. DOBRODOŠLI! 

OBISK JE BREZPLAČEN!

 TRADICIONALNI POKROVITELJ DOGODKA JE PODJETJE ROCHE.

 

Roche logo

Preberite več...
 
NOVO! Knjiga receptov

 Knjiga Dva mojstra v kuhinji Izdali smo knjigo receptov z avtorskimi fotografijami, ki se s svojimi jedilniki ravna po letnih časih in ponuja slovenske recepte z bolj zdravo, modernejšo noto.

Kako se loči od drugih kuharic? Recepti so enostavni, sestavine lahko dostopne, poleg vsakega recepta so natančni izračuni sestavin. V jedilnikih v enem dnevu zaužijete dovolj dragocenih gradnikov, ki jih telo potrebuje, obenem pa se ne preobremenite s kalorijami. Jejmo največ štiri obroke na dan in bodimo tudi kdaj lačni!

Prelistajte skrajšano verzijo knjige.

Cena je samo 20 € (prevzem le v ordinaciji v delovnem času) ali po povzetju (kjer se poštnina doda k osnovni ceni). Naročite jo lahko po telefonu 014254378 ali po elektronski pošti .

Preberite več...
 
čuJEŠčnost

ČuJEŠčnost je radost v uživanju hrane. Pomeni, da znam spremljati svoj notranji proces odzivanja na hrano z opazovanjem svojih občutkov, brez presojanja, obsojanja, krivde. ČuJEŠčnost je modrost ki jo ima vsak že od rojstva, iz časov, ko sem vedel-a kaj, koliko in kdaj želim jesti in česa ne želim jesti.

Preberite več...
 
INTEGRATIVNA PSIHOTERAPIJA

klicaj

 
Ker sem si želela veliko več vedeti o tem, kako ljudem pomagati tudi v psihični stiski, sem se odločila še za študij integrativne psihoterapije, ki ga sedaj zaključujem. Ljudem, ki se na svoji življenski poti srečujejo s psihičnimi težavami lahko pomagam z modernim psihoterapevtskim pristopom, ki temelji na osebnem pristopu.

Preberite več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 Naprej > Konec >>

Rezultati 1 - 6 od 8

Jeziki, ki jih govorimo

SlovenskoEnglishDeutschFrancais

Kaj znamo?

Ukvarjamo se z ljudmi, ki imajo:
  • diabetes tipa 1,
  • težave s hipoglikemijo (pogoste, nerazpoznavne, hude, strah pred hipoglikemijo...),
  • diabetes tipa 2,
  • težko vodljiv diabetes.
  • moteno toleranco za glukozo,
  • mejno bazalno glikemijo,
  • sekundarni diabetes (npr. po vnetju trebušne slinavke).

Pa tudi s tistimi, ki:

  • želijo shujšati,
  • jih skrbi, da so v rizični skupini za nastanek diabetesa (diabetes v družini, diabetes med nosečnostjo, prekomerna telesna teža,...),
  • ki želijo zdravo živeti in potrebujejo vzpodbudo.

DiaMind

 DiaMind

Sem soorganizatorka 6. mednarodnega srečanja DiaMind (Diabetes & Mind), ki bo potekalo 6. aprila 2017.

Kdo je trenutno tu?

© 2018 Karin Kanc Hanzel