Urnik ordinacije

pon.  13:00  -  19:30
 tor.  13:00  -  19:30
 sre.  07:00  -  12:00
   12:30  -  16:00
 čet.  07:00  -  12:00
   12:30  -  16:00
 pet.  10:00  -  14:00
Kličite 01 4254378 !
 

Preventivni pregledi

Nudimo možnost preventivnih pregledov.

Za samoplačniški preventivni pregled se je potrebno predhodno naročiti. 

Domov arrow Preberite arrow Odgovori na vprašanja
Odgovori na vprašanja
Infarkt in sladkorna bolezen

 Sladkorni bolnik sem 10 let. Zbolel sem pri 50 letih. Slišal sem, da je srčni infarkt pri sladkornih bolnikih pogostejši, skrbi pa me predvsem to, da menda sladkorni bolniki ob infarktu sploh ne čutijo bolečin. Ali mi, prosim, lahko kaj več poveste o tem?
Boris V., Ljubljana


Preberite več...
 
Umetna sladila

 Kot diabetična bolnica že 15 let uporabljam umetna sladila, v prvi vrsti Natreen in pijem pijače, ki ne vsebujejo sladkorja, ampak umetna sladila.
V časopisu sem prebrala članek o teh aditivih, ki naj bi bili izredno nezdravi in nevarni (E 952, E 954, E 950, E 951).
Prosim vas za strokovno mnenje in se Vam najlepše zahvaljujem.

S spoštovanjem
Andreja


 

Preberite več...
 
Sladkorna bolezen in stres

 Imam moža, ki ima sladkorno bolezen tipa 1 le šest let. Trdi, da se mu ob stresu urejenost sladkorne bolezni povsem »podre«. Ali stres res lah­ko tako zelo vpliva na raven glukoze v krvi? Če da, ali imate za to tudi znanstveni dokaz?

Maja P., Brezovica


Preberite več...
 
O impotenci

 Na Vas se obračam z zelo »nerodno« temo, o kateri si nisem upal spregovoriti, ko sem bil pri diabetologu na pregledu, kaj šele pri splošni zdravnici. Gre namreč  za nekaj, o čemer moški zelo neradi govorimo - o impotenci. Star sem 65 let , sladkorno bolezen imam dobrih 15 let. Sladkorna  je v zadnjem času slabo urejena – sladkorji se gibljejo okoli 12 mmol/l na tešče. Nimam še zdravil za sladkorno bolezen in se jih zelo bojim, ker bi mi gotovo vplivala na potenco in bi bilo vse skupaj še veliko huje.

Da vam opišem: erekcija sicer nastopi, a na koncu potem ni orgazma ali pa zelo redko, tako da me vse skupaj že malo spravlja ob pamet. Morda se Vam zdi, da pri teh letih to ni več važno, meni pa je...

Če imate rešitev, mi prosim pomagajte. Hvala.

XY  –  rad bi ostal anonimen, saj razumete

Preberite več...
 
Kako shujšati ... ?

 Stara sem 40 let. Pred kratkim so mi odkrili sladkorno bolezen tipa 2. Poučili so me o pravilni prehrani in mi tudi priporočili, naj shujšam vsaj pet kilogramov. Zanima me, kako bi lahko enostavno shujšala teh pet kilogramov. Imam še dokaj majhne otroke in sem preko dneva zelo zaposlena ter nimam časa, da bi npr. zvečer hodila na fitness ali se posebej ukvarjala s sportom. Imam sedeče delo. V službi presedim najmanj 8 ur dnevno, včasih moram na računalniku delati tudi ob večerih.

Hvala za Vas nasvet.

Milena Z., Nova Gorica


 

Preberite več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 Naprej > Konec >>

Rezultati 10 - 18 od 21
© 2024 Karin Kanc Hanzel