Urnik ordinacije

pon.  13:00  -  19:30
 tor.  13:00  -  19:30
 sre.  07:00  -  12:00
   12:30  -  16:00
 čet.  07:00  -  12:00
   12:30  -  16:00
 pet.  10:00  -  14:00
Kličite 01 4254378 !
 

Preventivni pregledi

Nudimo možnost preventivnih pregledov.

Za samoplačniški preventivni pregled se je potrebno predhodno naročiti. 

Domov arrow Preberite arrow Odgovori na vprašanja
Odgovori na vprašanja
Sladkorna in perilo Moči

 Zelo sem vesela, da se Vam lahko oglasim in pošljem nekaj toplih pozdravov iz Maribora. Sem slad­korna bolnica. Pet let sem na in­zulinu. Stara sem 64 let. Najbolj me zanima, kaj pravite vi o peri­lu Moči? Jaz bi si ga kupila, pa se bojim, da bom samo denar za­pravila. Ali imajo drugi bralci kaj izkušenj s tem? Za odgovor se prisrčno zahvaljujem! Še enkrat lepe pozdrave!

M. J.


Preberite več...
 
Naj zamenjam injekcije?

 Pišem vam s Ptuja. Že leto dni sem sladkor­ni bolnik na insulinu. Vsi moji prijatelji so že menjavali injekcije (različne vrste), sa­mo jaz sem na istih: actrapid in insulatard. Zanima me, kakšne injekcije bi bile pripo­ročljive zame in kaj vse zdravniki upošte­vajo pri odločitvi glede injekcij. Premalo smo seznanjeni o tem, zdravniki pa nimajo časa, da bi nam razložili. Prosim, da bi na­pisali kaj več o vrstah injekcij in za katere vrste bolnikov so najbolj' primerne. Nimam vpogleda v izbiro injekcij, čeprav baje ob­stajajo različne. Nekatéri hodijo ponje celo v Avstrija. Za pojasnilo najlepša hvala!

J. S.


Preberite več...
 
Sladkorna in želja po sladkarijah

 Stara sem 50 let. Za sladkorno boleznijo se zdravim že deset let in sem na injekcijah. Imam velik problem. Dostikrat si želim za sladkorne bolnike prepovedano hrano in takrat si dam dosti več enot insulina. Tako se lahko več­krat najem dobrih bonbonov iz bonbonier, čokoladnih tort, dru­gih sladic itd. Čisti insulin si tak­rat povečam kar za deset enot in potem imam lepo urejen sladkor. Zanima me, kako to vpliva na moje zdravje in če bi lahko napi­sali kaj več o tem.


Preberite več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 Naprej > Konec >>

Rezultati 19 - 21 od 21
© 2024 Karin Kanc Hanzel